Body & Mind

Als U specifieke vragen heeft over de hieronder genoemde activiteiten mag u altijd contact opnemen met Ilona van Weperen.

Yoga

Een training voor lichaam en geest. Elke les begint met een korte meditatie gevolgd door asana’s (yoga oefeningen en houdingen) enpranayama (ademhalingsoefeningen). De les eindigt met een meditatieve ontspanning. De yoga vorm is Hatha Yoga, ideaal ter voorkoming of bestrijding van stress gerelateerde klachten.

  

Pilates

Dit is een mind-body bewegingsvorm, waarin de bewegingen zeer bewust worden uitgevoerd. Hierdoor word je je bewust van je lichaamshouding, bewegingstechniek en ademhaling, met als resultaat o.a. verhoogde flexibiliteit, verbeterde lichaamshouding, een sterke en soepele rug en een plattere buik. Pilates is een bewegingsvorm, waarbij resultaten snel te merken zijn, maar waarbij je geen pijn hoeft te lijden om deze positieve resultaten te behalen en is voor nagenoeg iedereen toegankelijk. Pilates werd jarenlang door dansers en atleten gebruikt om te revalideren van blessures en om de balans tussen kracht en souplesse te verbeteren. De les bestaat grotendeels uit grondoefeningen.

 

 


Piloga

Dit is een combinatie van Pilates en het asana gedeelte van een (power) yogales.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

test

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor technische vragen mail Joost Laan

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail Ate van der Veen