Nieuws in 't kort


Notulen extra ALV vrijdag 28 mei 2021

Vrijdag 28 mei 2021 heeft DSTV een ingelaste ALV houden. De notulen van de extra ALV zijn hier in te zien.

Belangrijke punten:
- het lesaanbod voor het seizoen 2021/2022
- de begroting voor het seizoen 2021/2022
- het contributievoorstel voor het seizoen 2021/2022

 

Nieuwsbrief DSTV maart 2021

Beste leden

We leven in bijzondere tijden, daar hoeven we niet veel woorden meer aan te wijden. Maar dat het ook veel effect heeft op onze vereniging, daar  willen  we  wel  bij  stil  staan.  We  willen  jullie komende periode middels deze nieuwsbrief op de hoogte houden van wat er allemaal speelt binnen DSTV en wat we daar als bestuur aan proberen te doen. Omdat we merken dat er behoefte is aan duidelijkheid en informatie.

De corona epidemie maakt het onze vereniging op dit moment niet makkelijk. Lees verder...


Een nieuw jaar….

Het jaar 2021 is nu enkele dagen oud en namens het bestuur van DSTV wens ik u veel voorspoed en vooral een gezond 2021. De vaccinaties zijn inmiddels gestart en wij hopen dat we in de loop van het jaar weer met elkaar kunnen sporten. Het is nu nog even doorbijten. Het ziet er naar uit dat de lockdown weer verlengd wordt. Wij zijn ondertussen op zoek naar mogelijkheden om toch in beweging te blijven. Dat zal voorlopig niet met gezamenlijke trainingen kunnen. Samen met de trainers bekijken we of we online iets voor u kunnen betekenen. Dat vraagt om veel improvisatie en de mogelijkheden zijn beperkt. Toch is het van belang om in beweging te blijven. Een flinke wandeling in de Onlanden, een fietstocht, een hardlooptocht, of uw eigen fitnessprogramma. Met een beetje creativiteit kunnen we in beweging blijven. Vaak zie ik DSTV-ers van de loopgroep langs de Noorddijk en Zuiderdijk. Wat dat aangaat de complimenten! De activiteitencommissie van de loopgroepen hebben leuke activiteiten georganiseerd om maar in beweging te blijven.

Ons dorp heeft sinds december een beweegpark. Een mooi initiatief van Peize in Beweging om in beweging te zijn en te blijven. Misschien dat u zich al heeft laten verleiden om een rondje te doen. Wij zien dat onze jeugd geregeld te vinden is in het beweegpark. Zoals u wellicht op Dit Is Peize heeft gelezen, kunnen we een stem uitbrengen op dit leuke initiatief en kan het project daarmee nog extra subsidie binnen halen door verkozen te worden tot Gouden Pit!

Alle deelnemers van Kern met Pit dingen mee naar de titel trofeewinnaar en maken kans op de Gouden Pit en een extra prijs van 3.000 euro. Het zou mooi zijn wanneer de inwoners van Peize en ook de leden van DSTV hun stem uitbrengen. Stemmen kan hier, vul u e-mailadres in, kies Drenthe ga na de volgende pagina en kies daar voor Multifunctioneel Beweegpark Peize en druk op verzenden.

Met elkaar moeten we de moed er inhouden en hopen dat we met elkaar snel weer kunnen gaan sporten!

Namens het bestuur wens ik u een sportief en gezond 2021 toe!

Robert Bolt,
Voorzitter.


 

 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster