Nieuws in 't kort


Ook de groepen van Ilona gaan buitensporten!

Ook de groepen Pilates, BBB, Piloga, Keep Fit en Yoga gaan onder leiding van Ilona naar buiten! Net als bij de jeugd kan er gesport worden op het grasveld naast het Dorpshuis. Start: vanaf 25 mei 2020.

- Maandag 18:30-19:25 Pilates
- Maandag 19:30-20:30 BBB
- Donderdag 18:00-18:55 Piloga
- Donderdag 19:00-20:00 Yoga
- Vrijdag 08:30-09:25 Pilates
- Vrijdag 09:30-10:30 KeepFit

De groepsindeling wordt loslaten zodat ook de mensen die normaliter op de late uurtjes trainen in de gelegenheid zijn om mee te doen.

Wel dient het Drents protocol buitensportactiviteiten in acht genomen te worden.
https://noordenveld.nl/file/2685/download

 

Sporten in de buitenlucht!

Gymgroepen, Freerunning

Maandag:      
15.00 uur tot 16.30 uur leeftijdscategorie 6 tot en met 12 jaar

We gaan weer sporten! Maar wel een beetje anders dan anders. De sporthal en gymzaal blijven gesloten. Om toch een beetje in beweging te komen, gaan we op de maandagmiddag van 15.00 uur tot 16.30 uur op het grasveld naast het Dorpshuis met elkaar bewegingsoefeningen doen. Marjan heeft leuke activiteiten bedacht! Voor de oefeningen moet je twee plastic flessen (petflessen) gevuld met water meenemen. Ook niet-DSTV-leden mogen meedoen. Die moeten zich wel opgeven via  dstv.peize.secretariaat@gmail.com.


Streetdance-groepen

Vrijdag:
15.00 - 15.30 uur leeftijdscategorie 4 t/m 7 jaar
15.40 - 16.10 uur leeftijdscategorie 8 t/m 12 jaar
16.20 - 16.50 uur leeftijdscategorie 13 jaar en ouder

Overal zit 10 minuten wisseltijd tussen.

We gaan weer dansen! Maar wel een beetje anders dan anders. De sporthal en gymzaal blijven gesloten. Om toch een beetje in beweging te komen, gaan we op de vrijdagmiddag op het grasveld naast het dorpshuis in drie groepen letterlijk streetdancen. Ook niet-DSTV-leden mogen meedoen. Die moeten zich wel opgeven via  dstv.peize.secretariaat@gmail.com.


Springgroepen

Woensdag:
17.00 - 17.45  uur leeftijdscategorie t/m 12 jaar
18.00 - 18.45 uur leeftijdscategorie 13 jaar en ouder

Ook de springgroepen gaan wat doen. Dit is alleen voor DSTV-leden. De springgroepleden zijn verdeeld over twee groepen. De eerste groep is t/m 12 jaar en doet de activiteit van 17.00 uur tot 17.45 uur. De tweede groep is van 13 jaar en ouder en traint van 18.00 uur tot 18.45 uur


Regels

Samen moeten we wel met enkele regels rekening houden. Deze regels zijn:

  1. Bij slecht weer (koud, regen) gaat de activiteit niet door.
  2. Ben je ouder dan 12 jaar, dan moet je ten minste 1,5 meter afstand van elkaar houden. Ben je nog geen 12 jaar, ook dan moet je 1,5 meter afstand van oudere kinderen en volwassenen houden.
  3. Heb je klachten zoals koorts, hoesten of verkoudheid: blijf dan thuis. Je mag dan niet meedoen. Ook als er iemand bij je thuis koorts heeft, mag je niet meedoen.
  4. Je moet thuis naar de wc gaan en je handen goed  wassen. Voordat we met de activiteit bezig gaan, moet je je handen desinfecteren. Desinfecterende spray is aanwezig.
  5. Er is geen omkleedgelegenheid. Iedereen dient in sportkleding te verschijnen en eventueel eigen drinken (bidon water) mee te nemen.
  6. Bij alle activiteiten is tenminste één volwassene aanwezig die herkenbaar is (een gekleurd hesje) en de coronaveiligheid waarborgt.
  7. Alleen deelnemers, sportbegeleiders en coronaverantwoordelijken zijn op de sportlocatie aanwezig. Toeschouwers zijn zowel op de sportlocaties als in de openbare ruimte verboden.

DSTV heeft een nieuw bestuur

Beste leden,

In november 2019 hebben wij de leden opgeroepen om zich aan te melden voor een bestuursfunctie en/of een taak voor de vereniging. Gelukkig heeft een aantal leden positief gereageerd. Heel blij zijn wij met het volgende aanbod:

Het bestuur bestaat nu uit:

In dit rijtje ontbreekt de naam van Toste Heerkens (fondswerving, feestelijke activiteiten). Toste heeft ons laten weten met onmiddellijke ingang zijn lidmaatschap op te zeggen en zijn bestuurstaken neer te leggen. Dat betekent dat we op zoek zijn naar leden die mee willen helpen af en toe activiteiten te organiseren. Bijvoorbeeld hulp bij de organisatie van wedstrijden, sponsoractiviteiten, of het organiseren van een actie om meer inkomsten voor de vereniging te verkrijgen (worstenactie, Vriend  van DSTV, oliebollenactie, enz.).

Het bestuur zoekt nog een bestuurslid voor de gymgroepen. Wie van de ouders van de leden van de gymgroepen wil contactpersoon worden en toetreden tot het bestuur??

Wat zoeken we nog meer? Er is nog steeds dringend behoefte aan juryleden en een jurycoördinator. Zonder juryleden kunnen we niet aan wedstrijden deelnemen. Wil jij iets voor DSTV terugdoen? Laat ons dat weten via voorzitter@dstv-peize.nl of een telefoontje naar 0653888972. Vele handen maken licht werk!

In afwachting van je positieve reactie,

Namens het bestuur van DSTV,

Robert Bolt, voorzitter.


Beweegdiploma

Kinderen op de peuter- en kleutergym kunnen via DSTV het Beweegdiploma halen. Meer informatie over het beweegdiploma is hier te vinden.

 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster