Nieuws in 't kort


DSTV heeft een nieuw bestuur

Beste leden,

In november 2019 hebben wij de leden opgeroepen om zich aan te melden voor een bestuursfunctie en/of een taak voor de vereniging. Gelukkig heeft een aantal leden positief gereageerd. Heel blij zijn wij met het volgende aanbod:

Het bestuur bestaat nu uit:

In dit rijtje ontbreekt de naam van Toste Heerkens (fondswerving, feestelijke activiteiten). Toste heeft ons laten weten met onmiddellijke ingang zijn lidmaatschap op te zeggen en zijn bestuurstaken neer te leggen. Dat betekent dat we op zoek zijn naar leden die mee willen helpen af en toe activiteiten te organiseren. Bijvoorbeeld hulp bij de organisatie van wedstrijden, sponsoractiviteiten, of het organiseren van een actie om meer inkomsten voor de vereniging te verkrijgen (worstenactie, Vriend  van DSTV, oliebollenactie, enz.).

Het bestuur zoekt nog een bestuurslid voor de gymgroepen. Wie van de ouders van de leden van de gymgroepen wil contactpersoon worden en toetreden tot het bestuur??

Wat zoeken we nog meer? Er is nog steeds dringend behoefte aan juryleden en een jurycoördinator. Zonder juryleden kunnen we niet aan wedstrijden deelnemen. Wil jij iets voor DSTV terugdoen? Laat ons dat weten via voorzitter@dstv-peize.nl of een telefoontje naar 0653888972. Vele handen maken licht werk!

In afwachting van je positieve reactie,

Namens het bestuur van DSTV,

Robert Bolt, voorzitter.


Beweegdiploma

Kinderen op de peuter- en kleutergym kunnen via DSTV het Beweegdiploma halen. Meer informatie over het beweegdiploma is hier te vinden.

 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster