Nieuws in 't kort

ALV DSTV

Hierbij nodigt het bestuur van gymnastiekvereniging DSTV Peize alle leden, dan wel ouders van minderjarige leden, uit voor het bijwonen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering op dinsdag 16 oktober 2018 om 20:00 uur in café Boonstra, Peize

De stukken welke niet vermeld staan op de site (vanaf 7 oktober) kunnen worden opgevraagd bij Gerard Duin (secretaris), Hiddemalaan 2 Peize, secretariaat@dstv-peize.nl

De agenda van de Alv is hier in te zien; het jaarverslag kunt u hier vinden.


DSTV doet mee met de Grote Clubactie! Steunt u ons ook?


Onze leden starten op zaterdag 15 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club. Klik hier voor een filmpje over de start van de landelijke actie!

We gaan net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie kunnen we voor de vereniging extra inkomsten verwerven. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Ben je lotenverkoper, klik dan hier voor meer informatie.


Beweegdiploma

Kinderen op de peuter- en kleutergym kunnen via DSTV het Beweegdiploma halen. Meer informatie over het beweegdiploma is hier te vinden.

 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster