Springgroep


Springgroep 2017-2018

Springgroepen

Iedereen heeft op gymnastiek of op straat wel eens over een bok gesprongen. Bij DSTV kunnen jongens én meisjes die in het seizoen 2018/2019 7 jaar worden springen als sport beoefenen. We noemen dat groepsspringen. Er zijn veel verschillende vormen van springen, onder andere kastspringen met minitrampoline, lange mat of tumblingspringen en paardspringen. De basistechnieken zijn ahurk- en spreidsprongen over de kast, handstandoverslag over het paard of salto over de tafel. Bij deze oefeningen leer je op een juiste manier gebruik te maken van de afzet op de minitramp of springplank, je leert een goede armtechniek, de juiste houding en je leert om fraaie landingen te maken. Kun je deze perfect uitvoeren, dan kun je meer ingewikkelde salto's met schroeven gaan proberen. De meeste mensen die meedoen aan groepsspringen vinden het een 'kick' om de spectaculaire oefeningen te doen: in een snel tempo achter elkaar en soms wel twee naast elkaar! Bij groepsspringen merk je pas echt hoe heerlijk het is om echt te kunnen zweven en hoe veel gemakkelijker dat gaat met een goede aanloop en goede aanwijzingen. Wil  je ook dat fantastische gevoel leren kennen van een zweefsprong, een salto over het paard of een serie radslagen? Kom dan eens kennismaken met deze sport!Jaarkalender turnen/springgroepen

Hier is de meest actuele versie (Begin januari 2020) van de jaarkalender turnen/springgroepen te vinden.


Joke Pleiter, Sigrid Levering en Elin van Heusden Clubkampioen

Zaterdag 7 maart vonden de jaarlijks clubkampioenschappen individueel springen van zowel G.V. D.S.T.V. Peize als G.S.V. STATERA Nieuw-Roden plaats. Beide verenigingen ondersteunen elkaar door dit evenement jaarlijks samen te organiseren. Dit is dan ook te zien aan de vrijwilligers van beide verenigingen die zich inzetten om deze kampioenschappen mogelijk te maken.

Er werd een meerkamp gesprongen op Minitramp, Minitramp Toestel en Airtrack. Er werd door 40 deelnemers per niveau en leeftijdscategorie gestreden om de medailles en per vereniging om de titel ‘Clubkampioen Individueel Springen 2020’. Joke Pleiter wist de titel bij STATERA te veroveren. Bij DSTV moest de titel gedeeld worden. Zowel Sigrid Levering als Elin van Heusden scoorden het hoogst van DSTV.

Uitslagen:

 

 

Meisjes Jeugd E:

 1. Tessa Bus
 2. Lise Alphenaar

Dames Junior D:

 1. Daniek Somers
 2. Bente van der Veen

Dames Senior D:

 1. Eline Bosma
 2. Marissa Santes

Meisjes Jeugd D:

 1. Daantje Frankes
 2. Frederique Gelissen
 3. Elin van Heusden

Dames Junior C:

 1. Sanne Hoven
 2. Aniek Barels
 3. Femke Ansingh

Heren Senior C:

 1. Koen Fabriek

Meisjes Jeugd C:

 1. Irma Mulder
 2. Meike Hoven
 3. Britt van Biessum

Dames Junior B:

 1. Sigrid Levering
 2. Rianne Hof
 3. Inge Hofman

Dames Senior A:
Joke Pleiter

Jongens Jeugd C:

 1. Nils Witteman
 2. Jarno ten Berge
 3. Niek van der Krogt

Heren Junior B:

 1. Job Hoven
 2. Bas Hoven

2-kamp:
Heren Senior C:

 1. Toste Heerkens

Meisjes Jeugd B:

 1. Elin van Heusden
 2. Eva Zantingh
 3. Xanne Ottersberg

2-kamp:
Dames junior/senior C

 1. Maryse Basstra
 2. Marit Bus
 3. Tosca Fabriek

 

Meisjes jeugd A:

 1. Anoek Esschendal

 

 

 

CLUBKAMPIOEN STATERA:
Joke Pleiter

CLUBKAMPIOEN DSTV:
Elin van Heusden en
Sigrid Levering 

DSTV en Be Quick naar het NK!

Het juniorteam van DSTV en Be Quick slagen er ook op B niveau in! Nadat zij vorig weekend op 4 onderdelen Drents Kampioen werden veroverden zij vandaag ook een plaatsje voor de Nederlandse Kampioenschappen Groepsspringen op het onderdeel minitramp pegases.

Na vorig jaar op 3 onderdelen Nederlands kampioen te zijn geworden op C niveau, moest het juniorteam van DSTV promoveren naar het B niveau. Omdat een aantal springsters de leeftijd van seniorspringer hadden bereikt, en dus dit seizoen in een seniorteam uitkomen, kreeg een aantal jeugdspringers de kans om voor dit juniorteam uit te komen. Ook kwam er versterking van 2 springsters vanuit Be Quick Franeker. De samenwerking tussen deze verenigingen zorgt ervoor dat met de springsters van DSTV én Be Quick een volledig team kan worden gevormd om deel te kunnen nemen.

En ook dit team liet vandaag zien bij de top te horen! Op zaterdag 7 december zal dit team in Gulpen gaan strijden voor de Nederlandse titel.

DSTV en Statera wederom meerdere malen Drents Kampioen

Afgelopen zaterdag 2 november 2019 kregen DSTV en STATERA het wederom voor elkaar om 6x Drents Kampioen Groepsspringen te worden. Dit keer streden de beide verenigingen in samenwerking met Be Quick Franeker tijdens de kampioenschappen in Hoogeveen. Nadat het junior én seniorteam afgelopen seizoen op verschillende onderdelen 6x Nederlands Kampioen op C niveau wisten te worden, moesten zij promoveren naar het B niveau. Ook het B niveau is Noordenveldse springers niet te gek.

In Hoogeveen lieten beide teams wederom zien heel wat in huis te hebben. Het junior B team, bestaande uit Elin van Heusden, Mare Heeres, Anoek Esschendal, Maryse Basstra, Rianne Hof, Sigrid Levering, Iza Pakan en Pietrik Zijlstra, werd op 4 onderdelen (minitramp, minitramp pegases, airtrack en minitramp tafel) Drents Kampioen.

Het seniorteam (Job Hoven, Tosca Fabriek, Koen Fabriek, Inge Hofman, Ulrike Bosma, Joke Pleiter, Kai Kroeger en Annet Kroeger) wint deze titel op minitramp pegases.

Naast deze 2 gepromoveerde teams deed er ook een nieuw juniorteam op C niveau mee. Xanne Ottersberg, Marit Bus, Sanne Hoven, Aniek Barels, Bas Hoven, Femke Ansingh , Sterre Benes en Lieke Hoekstra streden eveneens voor de titel. Ook dit team was succesvol op het onderdeel minitramp pegases en won de beker voor Drents Kampioen.

Kortom weer een succesvol weekend voor de beide verenigingen uit Noordenveld.


DSTV en Statera schitteren tijdens de Dutch Finals

Zaterdag 22 juni werden de Nederlandse Kampioenschappen individueel springen gehouden. Bas Hoven en Toste Heerkens werden op zowel minitramp als minitramp springtoestel bondskampioen. Ook Job Hoven wist bondskampioen te worden op minitramp springtoestel.

Naast dit succes van de mannen van Statera had ook DSTV succes tijdens het microteamgym om de Ahoy Cup. De leeftijdscategorieën van Sterre Benes, Femke Anisingh en Bas Hoven (mix jeugd C), Anoek Esschendal, Ulrike Bosma en Joke Pleiter (dames junior B) en Inge Hofman, Tosca Fabriek, Job Hoven, Toste Heerkens en Koen Fabriek (mix senior C) wisten alle drie de Ahoy Cup te veroveren.En dan nog dit: zonder deze toppers (Stéphenny, Melle en Lianne) was er geen 'Final' voor DSTV en Statera! Ze worden vaak vergeten maar zonder vrijwilligers kan er veel niet georganiseerd worden. De vrijwilligers die bij de “Final” veel werk verzet hebben daarom hartelijk bedankt!


(Stéphenny Stel, Melle Vermeer en Lianne Steenbergen)


DSTV Peize 3 maal bondskampioen!Vanochtend tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Groepsspringen wisten de junioren van DSTV Peize maar liefst 3 keer de bondstitel in de wacht te slepen. Anoek Esschendal, Maryse Basstra, Bente Hoogma, Sigrid Levering, Rianne Hof, Inge Hofman, Ulrike Bosma, Marte Fluttert en Joke Pleiter werden kampioen op de onderdelen Minitramp, Minitramp Pegases en Airtrack. Op het onderdeel Minitramp Tafel wisten zij ook nog het zilver binnen te slepen. Daarnaast promoveerde de springsters van DSTV vandaag op het onderdeel Minitramp Pegases. De meiden en hun trainers kunnen nu al zeer tevreden terugkijken op een zeer geslaagd springseizoen.

En het seizoen is nog niet eens voorbij. Op zaterdag 22 juni zullen er nog een aantal Drentse springers strijden voor een persoonlijke titel op het NK individueel springen in Rotterdam en op zondag 23 juni wordt er nog gestreden om de Ahoy Cup voor Teamgym ook in Rotterdam.


Wederom succes voor Drentse springers!Vanmiddag was Drenthe wederom succesvol op de Nederlandse Kampioenschappen groepsspringen. Het senior mixteam van Statera/Be Quick werd, net als de junioren van DSTV Peize vanochtend, 3x bondskampioen en behaalde 1 maal zilver.
Tosca Fabriek, Job Hoven, Toste Heerkens en Koen Fabriek van Statera sprongen samen met Kai Kroeger, Elsa Lokhorst, Annet Kroeger, Erik Luchtmeijer en Eise Booij van Be Quick Franeker. Zij wisten de titel Bondskampioen op Minitramp, Minitramp Pegases, en Minitramp te veroveren. Op het onderdeel Tafel werd het Drents/Friesche team 2e. Ook het Seniorteam promoveerde op Minitramp Pegases.

De teams werken samen, zodat zij samen genoeg deelnemers hebben om een volledig team te kunnen vormen voor wedstrijden als deze. Een topsamenwerking tussen een Friesche en een Drentse vereniging. Drenthe mag weer trots zijn op haar springers.

Ook de springers van Statera zijn in het weekend van 22/23 juni actief tijdens het NK individueel springen en de Ahoy Cup Teamgym in Rotterdam.DSTV en STATERA succesvol met 15 finaleplaatsen voor NK

Dit weekend streed heel springend Nederland in Nunspeet voor een plaats op het NK individueel springen in Ahoy Rotterdam. Ook de springers uit het Noorden van Drenthe en omstreken legden de reis af om te laten zien wat zij in huis hebben.

Er werd gesprongen op de onderdelen Minitramp, Minitramp Springtoestel en Airtrack. De springers van DSTV en STATERA wisten zich maarliefst 15 keer te plaatsen voor het NK. Daarnaast zijn er nog 5 springers als reserve geplaatst. Bas Hoven en Toste Heerkens wisten zich beide zelfs als 1e en 2e te plaatsen. Daarnaast zijn ook Femke Ansingh en Job Hoven echte kanshebbers.

Op zaterdag 22 juni zullen zij en hun clubgenoten in Rotterdam Ahoy strijden om de titel Nederlands Kampioen.

Uitslagen:

Dames Jeugd C:
Minitramp:
Liisa Sprang 25e (helaas niet geplaatst)
Irma Mulder 18e (helaas niet geplaatst, wel reserve)
Eva Zantingh 13e geplaatst
Femke Ansingh 8e geplaatst
Minitramp Springtoestel:
Liisa Sprang 23e (helaas niet geplaatst)
Irma Mulder 16e geplaatst
Eva Zantingh 18e (helaas niet geplaatst, waarschiinlijk reserve)
Femke Ansingh 4e geplaatst
Airtrack:
Femke Ansingh 17e airtrack (helaas niet geplaatst, wel reserve)

Heren Jeugd C:
Minitramp:
Bas Hoven 1e geplaatst

Dames Jeugd B:
Minitramp:
Anoek Esschendal 44e  (helaas niet geplaatst)
Minitramp Springtoestel:
Anoek Esschendal 16e geplaatst
Airtrack:
Anoek Esschendal 16e geplaatst

Heren Jeugd B:
Minitramp Springtoestel
Bas Hoven 2e geplaatst

Heren Junior C:
Minitramp:
Job Hoven 4e geplaatst
Minitramp Springtoestel:
Job Hoven 4e geplaatst

Dames Junior B:
Minitramp:
Joke Pleiter 30e geplaatst
Minitramp Springtoestel:
Ulrike Bosma 22e geplaatst
Airtrack:
Ulrike Bosma 41e (helaas niet geplaatst, wel reserve)

Dames Junior A:
Minitramp Springtoestel:
Joke Pleiter 15e geplaatst
Airtrack:
Joke Pleiter 21e (helaas niet geplaatst, wel reserve)

Heren Senior C:
Minitramp:
Toste Heerkens 2e geplaatst
Minitramp Springtoestel:
Toste Heerkens 1e  geplaatst


Beide verenigingen uit Noordenveld in de prijzen

Vanuit DSTV Peize als STATERA Nieuwroden deden afgelopen zaterdag teams mee aan de Nederlandse Kampioenschappen Clubteams groepsspringen in Nieuwleusen. Beide verenigingen gingen een samenwerking aan met Be Quick uit Franeker. Het DSTV/Be Quick juniorteam won brons en het seniorteam van Statera/Be Quick won Zilver. Een erg knappe prestatie. Vooral omdat Statera nog nooit eerder deelnam in de categorie senior C niveau tijdens het groepsspringen. De teams streden beide op 4 onderdelen, waarvan de beste 3 meetelden voor de eindscore. Er werd gestreden op minitramp, minitramp pegases, minitramp tafel en airtrack. Bij beide teams kwam het onderdeel airtrack te vervallen. Op tafel zetten beide teams een sterke score neer. DSTV en Statera lieten als enige teams de score van tafel gelden.
Er kan weer tevreden terug gekeken worden door de twee Drentse verenigingen!

Op naar de volgende wedstrijd. Voor de DSTV-ers een thuiswedstrijd. Op zaterdag 20 april wordt namelijk het DSTV-toernooi individueel springen gehouden in de sporthal in Peize. Er zullen een kleine 100 deelnemers vanuit Friesland en Drenthe deelnemen aan dit toernooi. Op zowel recreatief als topniveau zal worden gestreden om de felbegeerde medailles. Wilt u ook een kijkje komen nemen naar deze sporters die flink vaak over de kop zullen gaan? U bent van harte welkom! Voor 2 euro (kinderen t/m 12jr. 1 euro) bemachtigt u een plaatsje op de tribune.

 

Joke Pleiter Clubkampioen DSTV en Bas Hoven Clubkampioen STATERA

Zaterdag 9 maart was het weer zover, de jaarlijkse clubkampioenschappen individueel springen vonden plaats in Peize. Dit jaar combineerde DSTV voor het eerst haar clubkampioenschappen met STATERA uit Nieuwroden. Er werd een meerkamp


gesprongen op de onderdelen Minitramp, Minitramp Toestel en Airtrack. De leden van beide vereniging streden onderling per leeftijdscategorie en niveau tegen elkaar. Daarnaast werd per vereniging gestreden om de felbegeerde titel ‘Clubkampioen Individueel Springen 2019’. Bij DSTV mag Joke Pleiter (Junior B niveau) zich een heel jaar clubkampioen noemen en bij STATERA is Bas Hoven (jeugd B niveau) clubkampioen geworden.

Naast al het plezier, de persoonlijke prestaties en de medailles werd er ook nog een speciale prijs uitgereikt. Elk jaar is er wel een pechvogel bij de verenigingen. Dit keer werd Veerle Lenting (junior B) van zowel DSTV als STATERA ‘’Pechvogel van het jaar 2019’’. Veerle viel dit seizoen tijdens haar eerste wedstrijd microteamgym, waarna ze moest herstellen en keihard heeft gewerkt aan haar zelfvertrouwen. Helaas mocht ze door een vervelende blessure die om de hoek kwam kijken niet lang genieten van haar ‘comeback’. We wensen Veerle veel sterkte en hopen dat ze snel weer gezellig bij ons kan komen springen.

Mede dankzij AVIA, Univé, De Akkerwinde, Plus Peize en Rabobank Roden konden de twee Drentse verenigingen terugkijken op een supergeslaagde dag met veel blijdschap, een enkele traan en veel mooie prestaties.

DSTV en STATERA komen op 6 april weer in actie tijdens het NK Clubteams in Nieuwleusen en op 20 april tijdens het DSTV springtoernooi in Peize. Tijdens het DSTV springtoernooi zullen springers uit Friesland, Groningen en Drenthe strijden om het eremetaal. Mocht u eens een kijkje willen nemen, dan bent u van harte welkom als toeschouwer aan de Hereweg 1 te Peize.

Uitslagen

Foto's

Beide Mixteams van DSTV/Statera Nederlands Kampioen!


HEERENVEEN- zaterdag 2 februari was het dan zover: de Open Nederlandse Kampioenschappen Micro Teamgym. Vanuit DSTV Peize en Statera Roden streden 5 teams om de Nederlandse titel. De mixteams Jeugd C en Senior C slaagden er beide in de titel te veroveren. Voor de Senioren een totale verassing, aangezien zij voor het eerst op dit niveau uitkwamen.

’s Ochtends was het de beurt aan de junioren C van DSTV, Maryse Basstra, Rianne Hof en Sigrid Levering. Vorig jaar wonnen zij Brons tijden het open NK in Rotterdam. Maryse is na een lange tijd blessurevrij en afgelopen zaterdag was haar ‘come back’ op het onderdeel airtrack. Helaas was de voorbereiding voor dit team niet optimaal vanwege ziekte bij Sigrid. Gelukkig was Sigrid net op tijd weer opgeknapt voor dit NK. Helaas kwamen de meiden uit Peize niet geheel foutloos de wedstrijd door. Het onderdeel Minitramp-Minitramp Toestel ging heel goed, op het onderdeel airtrack werden toch wat fouten gemaakt. Toch wisten zij nog een mooie 5e plaats te bemachtigen.

Ook de Senioren mochten ’s ochtends hun sprongseries laten zien. Inge Hofman, Daniek Somers, Tosca Fabiek, Toste Heerkens en Koen Fabriek hadden als doel vooral ervaring op te doen, omdat zij voor het eerst in de categorie Senior C uitkwamen. Zij wisten iedereen te verrassen door zich tot Nederlands Kampioen te springen.

’s Middags was het de beurt aan de junioren B en Jeugd mix C. De junioren waren onderverdeeld in 2 teams. Een ervaren team bestaande uit DSTV en Statera-springsters (Veerle Lenting, Ulrike Bosma, Marte Fluttert en Joke Pleiter) en een beginnersteam vanuit DSTV. Het ervaren team werd in december al districtskampioen. Zij waren echte kanshebbers. Helaas was het niet hun dag en werden er wat te veel foutjes gemaakt. Toch wisten zij nog met een 7e plaats in de middenmoot te belandden.

Het beginnersteam B junior (Anoek Esschendal, Mare Heres en Bente Hoogma) bestaat uit springsters die promoveerden vanuit junior C en jeugd mix C, welke in december ook goud en zilver wonnen op C niveau tijdens de districtskampioenschappen. Ook voor dit team was het opdoen van ervaring in het B-niveau het belangrijkst. Toch wisten zij nog net met 0,05 punt boven de ervaren junioren van DSTV/Statera te eindigen op een 6e plaats.

De springers van jeugd mix C, bestaande uit Bas Hoven van Statera en Sterre Benes en Femke Ansingh van DSTV, wisten in december al districtskampioen te worden. Ook tijdens het NK logen hun sprongseries er niet om. Zij wonnen ook de titel Nederlands Kampioen! Een topprestatie!

De samenwerkende verenigingen uit Roden en Peize kijken zeer tevreden terug op dit Open NK: een zeer goede start van dit seizoen! En dit allemaal met het mooie vooruitzicht dat DSTV eindelijk het onderdeel Airtrack in eigen zaal kunnen trainen. DSTV bedankt de gemeente Noordenveld alvast alvorens de komst van deze airtrack! De vereniging is erg blij om straks over een airtrack te mogen beschikken.

De komende maanden staan in het teken van individuele wedstrijden, waaronder clubkampioenschappen in mei en het DSTV springtoernooi in april. Daarna zullen de springers zich gaan richten op het onderdeel groepsspringen, waar zij ook een plaatsje op het NK proberen te bemachtigen.

 

DSTV en Statera uiterst succesvol!

Op 22 december 2018 vonden voor het eerst wedstrijden Microteamgym plaats in Drenthe. In Sportcomplex De Hullen in Roden organiseerde de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie deze districtswedstrijd i.s.m. met G.V. D.S.T.V. Peize en G.S.V. Statera Roden. Voor deze nieuwe discipline binnen het groepsspringen, een sport in opkomst, is nog niet eerder een wedstrijd voor District Noord georganiseerd. 45 teams uit Groningen, Friesland en Drenthe deden een poging voor het eremetaal. De springers uit Noord-Drenthe lieten meteen zien wat zij in huis hadden en werden met drie teams districtskampioen en behaalde met een team zilver.

Microteamgym bestaat uit 2 onderdelen, waaronder Minitramp en Minitramp Pegases als één onderdeel en Airtrack. Met een team van 3 á 5 springers laten zij op elk onderdeel 3 sprongseries zien, bestaande uit bijvoorbeeld salto’s en/of gesteunde sprongen. Dit gaat allemaal onder begeleiding van voorgeschreven muziek.

DSTV en Statera werken sinds dit seizoen samen als ‘springverenigingen’ en dit pakte goed uit! Maar liefst 5 teams kwamen uit voor de Peizer en Roner verenigingen. 4 van de 5 teams vielen in de prijzen. Het jeugdteam D-niveau (Wieke Hommes, Eva Zantingh, Irma Mulder, Elin van Heusden en Sofie Steenbergen), sprong een hele nette wedstrijd. Helaas waren andere teams sterker en belandden zij naast het podium. Het jeugdteam C-niveau (Marit Bus, Bas Hoven, Femke Ansingh, Sterre Benes en Mare Heeres) sprongen zich, heel knap, naar een zilveren plaats.

Het junior C-team (Maryse Basstra, Rianne Hof, Sigrid Levering en Bente Hoogma) werd districtskampioen, evenals Mix Senior D (Daniek Somers, Inge Hofman, Tosca Fabriek, Toste Heerkens en Koen Fabriek) en junior B (Veerle Lenting, Ulrike Bosma, Marte Fluttert en Joke Pleiter). Dit laatste team liet sprongen als schroef en dubbel salto zien. Zij sprongen niet geheel foutloos, maar wisten dankzij hun moeilijkheidsgraad toch het goud te bemachtigen.
Niet voor niets is het juniorenteam van DSTV dan ook genomineerd voor sportploeg Noordenveld 2018!

DSTV en Statera kijken trots terug op deze Microteamgymwedstrijd, welke een goede voorbereiding was op het NK Microteamgym op 2 februari in Heerenveen.

 

D.S.T.V. Peize 6 keer Drents Kampioen.

HOOGEVEEN – Op 3 november 2018 vonden de Drentse kampioenschappen Groepsspringen plaats. DSTV deed met 3 teams mee, waaronder voor het eerst één gemengd team van DSTV-ers en springers van SGV Statera Roden. De springers uit Peize, Roden, Leutingewolde en Haulerwijk sleepten maar liefst 6 bekers in de wacht op verschillende onderdelen.

De allerjongste springers, het Jeugd D-team, bestaande uit Sofie Steenbergen, Irma Mulder, Wieke Hommes, Elin van Heusden en Eva Zantingh, promoveerden afgelopen seizoen op 2 onderdelen. Zij lieten een goede wedstrijd zien. Goed voor een 7e plaats op Minitramp en Airtrack. Op plankoline bok (E) werden zij 4e.

Het Jeugd C team bestaande uit Bas Hoven, Marit Bus (Statera), Sterre Benes, Femke Anisingh, Anoek Esschendal en Mare Heeres (DSTV) veroverde op het onderdeel Minitramp en Minitramp Pegases de beker. Zij mogen zich een heel jaar Drents kampioen noemen. Op het onderdeel plankoline kast werden zij 3e.

De junioren hadden twee titels te verdedigen. Afgelopen jaar waren zij Drents kampioen op Minitramp en Minitramp Pegases. Maryse Basstra, Rianne Hof, Sigrid Levering, Daniek Somers, Inge Hofman, Ulrike Bosma, Marte Fluttert, Bente Hoogma en Joke Pleiter wisten dat in stand te houden en wonnen maar liefst 4 bekers. Zij werden Drents Kampioen op Minitramp, Minitramp Pegases, Minitramp Tafel en Plank Pegases. Op het onderdeel Airtrack werden zij 4e.


Aanbod gymnastiek/turn/springpakjes

Is je DSTV-gymnastiekpakje te klein geworden? Stop je met gymnastiek en wil je je gymnastiekpakje verkopen? Is er een andere reden waarom je je gymnastiekpakje kwijt wilt? DSTV biedt je de mogelijkheid om je DSTV-gymnastiekpakje te verkopen via de website. Mensen die interesse hebben in jouw gymnastiekpakje nemen dan contact met jou op. Dan kunnen jullie vervolgens kijken of jullie samen tot overeenstemming kunnen komen.

Wil je je gymnastiekpakje te koop aanbieden, stuur dan een email naar webmaster@dstv-peize.nl en ik zet jouw gymnastiekpakje op de website. Geef in je email aan: je naam, je telefoonnummer, de maat van het pakje en de prijs die je in gedachte had.

N.B: het gaat uitsluitend om gymnastiekpakjes.

Is je gymnastiekpakje verkocht of wil je 'm niet langer verkopen? Laat het de webmaster dan even weten; dan haal ik je advertentie er weer af.

Klik hier het actuele aanbod van aangeboden kleding.


 

 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster