Loopgroep DSTV Peize

 

 

 


Wil je hardlopen in en om Peize? Wil je jouw conditie verbeteren en ben je graag buiten? Wil je sportend genieten van de prachtige natuur in de omgeving van Peize? Zoek je een gezellige groep mensen om samen mee te trainen? Dat kan bij de Loopgroep DSTV Peize!

Er zijn twee trainingsavonden: de dinsdagavond en de woensdagavond. Op beide avonden duurt de training ca. één uur, van 19.30 uur tot 20.30 uur. Het start- en eindpunt is Café Kok bij De Pol. Op dinsdagavond is de training iets intensiever en langer. De training is buiten en gaat in principe altijd door, bij zon en bij regen. In de training kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen.

Of je recreatief wilt hardlopen of op basis van een schema naar een door jou gekozen wedstrijd wilt toewerken, beide zijn mogelijk bij de loopgroep. Tijdens de trainingen wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met het eigen niveau van elke loper. De training bestaat uit een warming-up, rek- en strekoefeningen en een afwisselend kernprogramma met een cooling down. Het lopen staat centraal, maar het loopplezier staat voorop.

De loopgroep is aangesloten bij de Atletiekunie en telt op dit moment ca. 60 leden. De trainingen vinden plaats onder leiding van één van de drie door de Atletiekunie gediplomeerde trainers.

De loopgroep heeft een werkgroep, die allerlei activiteiten organiseert, o.a. clubkampioenschappen 5, 10 en 15 km en cross, een trainingsweekend op één van de Waddeneilanden, een running diner, gezamenlijke deelname aan wedstrijden, clubkleding.

Twee keer per jaar krijgen de leden van de loopgroep het Hardloopblad.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Harry Kuipers, telefoon: 06-11525018 of hbkuipers@home.nl


Loopschema 

Klik hier voor het trainingsschema voor ...................


Hardloopkalender
De Atletiekunie is vorig jaar gestart met het opzetten van de website hardlopen.nl. Inmiddels staat er een complete website met informatie, inspiratie, clubzoeker en een uitgebreide hardloopkalender. Neem eens een kijkje!

De Hardloopkalender geeft met een zoekfilter inzicht in het aanbod van hardloopevenementen in Nederland waar jij met je loopevenement(en) ook tussen staat. We willen de hardloopkalender dan ook aan een zo groot mogelijke groep hardlopers aanbieden. 

Loopgroep 25 jaar en HARRY KUIPERS 25 jaar trainer


Op 26 maart bestond onze loopgroep 25 jaar en was Harry Kuipers 25 jaar trainer van onze lopers. Corona of niet, dat wilde de activiteitenwerkgroep niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op 28 maart was er een dubbeltoeterloop, waarbij onze lopers tussen 10 en 12 in duo’s met toeters het huis van Harry aandeden om hem te feliciteren met zijn jubileum. Zijn tuin was helemaal versierd met DSTV-spandoeken, -banners en vlaggen. Harry kreeg van elke loper een bloem en zo had hij om 12 uur een prachtig boeket. De lopers kregen een drankje en een gebakje en snelden daarna verder. Ook het bestuur gaf acte de présence. Voorzitter Robert Bolt en Jan de Jong gaven Harry een cadeaubon en Crista, de vrouw van Harry, een bos bloemen. Klik hier voor de foto’s van de dubbeltoeterloop.

De dubbeltoeterloop vormde het startsein voor zes 25-challenges, waaraan zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen. De zes challenges moeten in april worden volbracht.

Binnenkort volgt ook nog een jubileumeditie van het Hardloopblad.

Dick Bresser
 

 

 

 
 

  Trainingsschema loopgroep

Het trainingsschema voor de loopgroep voor de periode ............

 

 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster