Welkom bij DSTV

 

Decemberloop 2018 en Kidsrun 2018
(bericht geplaatst 24-12-18)

Zaterdag 22 december 2018 werd de traditionele DSTV Decemberloop 2018 gehouden. Daarnaast werd ook de Kidsrun 2018 gelopen. Onder slechte weersomstandigheden, nagenoeg volledig in de regen, lieten de deelnemers van beide lopen het er niet bij zitten en werden er uitstekende tijden gelopen. In en rond Peize werden er prima prestaties neergezet.

Hans Ponne bracht deze evenmenten in beeld en het resultaat is hier te zien.

DSTV en Statera succesvol
(bericht geplaatst 23-12-18)

Op 22 december 2018 vonden voor het eerst wedstrijden Microteamgym plaats in Drenthe. In Sportcomplex De Hullen in Roden organiseerde de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie deze districtswedstrijd i.s.m. met G.V. D.S.T.V. Peize en G.S.V. Statera Roden. Voor deze nieuwe discipline binnen het groepsspringen, een sport in opkomst, is nog niet eerder een wedstrijd voor District Noord georganiseerd. 45 teams uit Groningen, Friesland en Drenthe deden een poging tot het eremetaal. De springers uit Noord-Drenthe lieten meteen zien wat zij in huis hadden en werden met drie teams districtskampioen en behaalde met een team zilver. Lees verder...

Nieuw schema hulpouders
(bericht geplaatst 12-12-18)

Er zijn nieuwe schema's beschikbaar voor hulpouders bij de peuter- en kleutergymnastiek. Ze beslaan de periode begin januari 2019 tot medio mei 2019. Zonder uw hulp zijn deze lessen voor de jongste jeugd niet te realiseren.

De schema zijn altijd in te zien op het tabblad "Gymnastiek" zolang de periode niet verstreken is.

Voor het laatst bijgewerkt: 12-01-19, 16:24 uur

 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster