Welkom bij DSTV

 

Een nieuw seizoen!
(bericht geplaatst 06-08-20)

Na een bijzonder seizoen 2019-2020 gaan we ons opmaken voor het nieuwe seizoen 2020-2021. Ook het komende seizoen zal voor een groot deel in het teken staan van de coronamaatregelen. We hebben alle activiteiten (op de loopgroepen na) geconcentreerd in de sporthal en gymzaal. Wij denken dat daar de anderhalve meter het beste in acht genomen kan worden.

Het (voorlopig) lesaanbod voor het nieuwe seizoen is nagenoeg hetzelfde als het vorig seizoen. Lees verder...

Vacature bestuur DSTV
(bericht geplaatst 12-08-20)

DSTV zoekt nog een bestuurslid voor de volgende taken; contactpersoon peuter- en kleutergym, ouder- en kindgym, jeugdgym. Contractbeheer accommodaties, sponsorwerving.

Wilt u deze of één van deze taken voor de vereniging uitvoeren? Neem dan contact op met de voorzitter. We kunnen uw hulp goed gebruiken.

Meedoenregeling Gemeente Noordenveld
(bericht geplaatst 12-08-20)

Heeft u een laag inkomen, dan kan de gemeente Noordenveld een bijdrage geven in de kosten die u maakt voor (sport)clubs, lidmaatschappen, abonnementen, cursussen en andere activiteiten.

Hiervoor vraagt u online met DigiD de meedoenregeling aan op https://noordenveld.nl/meedoenregeling-aanvragen. U kunt ook bellen met de gemeente. Bel voor meer informatie: 050 - 520 27 224. Lees verder...

Coronamaatregelen en binnensporten
(bericht geplaatst 06-08-20)

Het komende seizoen moeten we bij het sporten rekening houden met de geldende coronamaatregelen. Daarom zijn de binnensporten nu geconcentreerd in de sporthal en gymzaal. Deze gemeentelijke accommodaties voldoen aan de RIVM-maatregelen. Bij het lesaanbod en het vastleggen van de accommodaties hebben wij rekening gehouden met de grootte van de groepen. De groep mag uit max. 20 personen bestaan. Lees verder...

Voor het laatst bijgewerkt:18-09-20, 11.36 uur

 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster