Welkom bij DSTV

 

Kleutergym toegevoegd aan maandagactiviteiten
(bericht geplaatst 26-05-20)

Kleutergymnastiek wordt aan de maandagactiviteiten toegevoegd. Start om 15.00 uur op het grasveld naast het Dorpshuis.

Ingaande 3 juni van 10 tot 11 uur starten we ook weer met ouder- en kindgym. Ook dat zal op het grasveld naast het Dorpshuis plaatsvinden. Dit is alleen voor de eigen leden.

Op de website van DSTV wordt aangegeven dat rekening gehouden moet worden met het Drents protocol buitensporten. Op de plaats zelf is desinfecterend materiaal aanwezig.

Herstart trainingen loopgroep DSTV
(bericht geplaatst 26-05-20)

Het is sinds kort weer toegestaan dat volwassenen in groepsverband buiten sporten onder strikte voorwaarden. We hebben voor de loopgroep gekeken of en dan eventueel hoe we voor de trainingen daaraan vorm kunnen geven. Hierbij hebben een aantal zaken een rol gespeeld, zoals geschikte locatie, groepsgrootte, beschikbaarheid trainers en uitvoerbaarheid maatregelen.
We vinden dat de 1,5m maatregel tijdens het hardlopen onvoldoende is en gaan hierin een aanpassing naar een grotere afstand realiseren. Lees verder...

Ook de groepen van Ilona gaan buitensporten!
(bericht geplaatst 19-05-20)

Ook de groepen Pilates, BBB, Piloga, Keep Fit en Yoga gaan onder leiding van Ilona naar buiten! Net als bij de jeugd kan er gesport worden op het grasveld naast het Dorpshuis. Start: vanaf 25 mei 2020. De lessen van Ilona gaan ook door op 2e pinksterdag!!

- Maandag 18:30-19:25 Pilates
- Maandag 19:30-20:30 BBB
- Donderdag 18:00-18:55 Piloga
- Donderdag 19:00-20:00 Yoga
- Vrijdag 08:30-09:25 Pilates
- Vrijdag 09:30-10:30 KeepFit

De groepsindeling wordt losgelaten zodat ook de mensen die normaliter op de late uurtjes trainen in de gelegenheid zijn om mee te doen. Lees verder,,,

Sporten in de buitenlucht!
(bericht geplaatst 07-05-20)

Dit bericht geldt voor de gym-, freerunning-, streetdance- en de springgroepen.

We gaan weer sporten! Maar wel een beetje anders dan anders. De sporthal en gymzaal blijven gesloten. Om toch een beetje in beweging te komen, gaan we op de maandagmiddag van 15.00 uur tot 16.30 uur op het grasveld naast het Dorpshuis met elkaar bewegingsoefeningen doen. Marjan heeft leuke activiteiten bedacht! Voor de oefeningen moet je twee plastic flessen (petflessen) gevuld met water meenemen. Ook niet-DSTV-leden mogen meedoen. Die moeten zich wel opgeven via  dstv.peize.secretariaat@gmail.com.
Lees verder..

Joke Pleiter, Sigrid Levering en Elin van Heusden Clubkampioen
(bericht geplaatst 08-03-20)

Zaterdag 7 maart vonden de jaarlijks clubkampioenschappen individueel springen van zowel G.V. D.S.T.V. Peize als G.S.V. STATERA Nieuw-Roden plaats. Beide verenigingen ondersteunen elkaar door dit evenement jaarlijks samen te organiseren. Dit is dan ook te zien aan de vrijwilligers van beide verenigingen die zich inzetten om deze kampioenschappen mogelijk te maken.

Er werd een meerkamp gesprongen op Minitramp, Minitramp Toestel en Airtrack. Lees verder...

Voor het laatst bijgewerkt: 28-05-20, 21.15 uur

 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster