Welkom bij DSTV

 

Crossloop 2019
(bericht geplaatst 10-11-19)

De herfst heeft zijn intrede gedaan en dan is het tijd voor de jaarlijkse crossloop in het Peizerbos. Onder prima omstandigheden en omgeven door prachtige herfstkleuren, ging een grote lopers, van jong tot oud(er), de strijd aan met de elementen. (en wellicht met zichzelf).

Fotograaf Hans Ponne was aanwezig en maakte de volgende fotoreportage van dit evenement.

DSTV en Be Quick naar het NK!
(bericht geplaatst 10-11-19)

Het juniorteam van DSTV en Be Quick slagen er ook op B niveau in! Nadat zij vorig weekend op 4 onderdelen Drents Kampioen werden veroverden zij vandaag ook een plaatsje voor de Nederlandse Kampioenschappen Groepsspringen op het onderdeel minitramp pegases.

Na vorig jaar op 3 onderdelen Nederlands kampioen te zijn geworden op C niveau, moest het juniorteam van DSTV promoveren naar het B niveau. Omdat een aantal springsters de leeftijd van seniorspringer hadden bereikt, en dus dit seizoen in een seniorteam uitkomen, kreeg een aantal jeugdspringers de kans om voor dit juniorteam uit te komen. Lees verder...

DSTV en Statera wederom meerdere malen Drents Kampioen
(bericht geplaatst 05-1-19)

Afgelopen zaterdag 2 november 2019 kregen DSTV en STATERA het wederom voor elkaar om 6x Drents Kampioen Groepsspringen te worden. Dit keer streden de beide verenigingen in samenwerking met Be Quick Franeker tijdens de kampioenschappen in Hoogeveen. Nadat het junior én seniorteam afgelopen seizoen op verschillende onderdelen 6x Nederlands Kampioen op C niveau wisten te worden, moesten zij promoveren naar het B niveau. Ook het B niveau is Noordenveldse springers niet te gek. Lees verder...

Freerunning bij DSTV
(bericht geplaatst 11-10-19)

Ben jij een jongen of meisje van 7 jaar of ouder of word je dit jaar 7? Barst je van de energie en vind je klimmen en klauteren leuk? Kom dan freerunnen bij DSTV!

Hoe mooi is dat? Klik hier voor een impressie!

Fam . P. Knap en Tapas 13 zijn Vriend van DSTV geworden.
(bericht geplaatst 29-09-19)

Fam. P. Knap en Tapas 13 zijn Vriend van DSTV geworden!

Word vriend van DSTV! De meeste leden van DSTV zullen het eens zijn met de stelling dat DSTV de leukste vereniging in Peize is. Door Sport Tot Vriendschap biedt voor jong en oud een gevarieerd aanbod om gezellig met elkaar te sporten.

Voor het laatst bijgewerkt: 10-11-19, 17:24 uur

 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster