Welkom bij DSTV

 

Clubkampioenschap 2018 10km
(bericht geplaatst 12-06-18)

Afgelopen woensdag 6 juni werd traditiegetrouw door DSTV het clubkampioenschap 10 km gehouden. Onder goede omstandigheden, 25 graden Celsius, werden er op het parcours van de Noord- en Zuiddijk 2,5 ronden afgelegd om te kunnen bepalen wie zich dit jaar clubkampioen op de 10 km mocht noemen. Jossie van den Boogaard kwam als eerste over de finish in een formidabele tijd: 41minuten en 39 seconden. Met een nieuw clubrecord kan zij zich hiermee met recht als clubkampioen laten gelden. Bij de mannen ging het clubkampioenschap naar Willem Larmoyeur. Hij klokte een tijd van 43 minuten en 44 seconden.

Foto’s (Hans Ponne en Dick Bresser) van het kampioenschap zijn beschikbaar.

DSTV grijpt net naast het podium tijdens NK
(bericht geplaatst 03-06-18 )

De springsters van DSTV Peize reisden vanochtend vroeg richting Rotterdam om te strijden op de Nederlands kampioenschappen Groepsspringen C-lijn.

Eerder al dit seizoen in februari plaatste een team van 10 springsters van DSTV zich voor dit NK op maar liefst 4 onderdelen, nl. "Minitrampoline", "Minitrampoline Pegases", "Minitrampoline Tafel" en "Airtumbling". Op Minitramp plaatsten zij zich zelfs als 3e.

De scores van de wedstrijd van vandaag telden zwaar, nl. 2 keer tegenover 1 keer van de vorige wedstrijd. DSTV begon haar wedstrijd op Minitramp. Zes van de negen springsters lieten 8 sprongen zien. Op één foutje na sprong het team prima. Helaas kreeg DSTV een tegenvallende score terug en belandde op de 9e plaats. Lees verder...

Sponsoractie DSTV Over de Kop
(bericht geplaatst 31-05-18)

Afgelopen zaterdag hebben wij een fantastische en veelzijdige uitvoering gezien. Alle leden en vrijwilligers hebben hun best gedaan om er een succes van te maken en zijn daarin geslaagd. Wij sloten beide voorstellingen af met de sponsoractie "DSTV over de kop". Hiervoor zijn de leden op zoek geweest naar sponsors om zo veel mogelijk geld te verzamelen. Nu de actie achter de rug moeten wij er voor zorgen dat de middelen bij de penningmeester terecht komen. Daarvoor hebben de leden ook de tellijsten nodig. Die zijn inmiddels gereed en treffen jullie via bijgevoegde link aan. Lees verder..

Nieuwe privacywet en DSTV
(bericht geplaatst 26-05-18)

Deze maand, en wel op 25 mei, treedt er een nieuwe wet in werking: de Algemene Verordening Gegevensbescherming. (AVG) Deze wet heeft ook consequenties voor DSTV. De consequenties zijn verwoord in een beleidsdocument dat u kunt downloaden van onze website. Het document is binnen het bestuur behandeld maar het kan best zijn dat u verbeteringsmogelijkheden ziet. Laat ons dat dan weten!

Lidmaatschap DSTV en seizoen 2018/2019
(bericht geplaatst 26-05-18)

We hopen dat u het naar de zin heeft bij DSTV. Toch kan het voorkomen dat u voor uzelf of uw kind een wijziging wilt doorgeven in het lidmaatschap. Weet dan dat de datum van wijziging of afmelding belangrijk is: u moet uw wijzigingen voor het komende seizoen 2018-2019  vóór 1 juni doorgeven aan de ledenadministratie via ledenadministratie@dstv-peize.nl. Dan betaalt u komend seizoen de juiste contributie.

Voor het laatst bijgewerkt: 24-06-18, 11:48 uur

 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster