Welkom bij DSTV

 

Freerunning bij DSTV
(bericht geplaatst 11-10-19)

Ben jij een jongen of meisje van 7 jaar of ouder of word je dit jaar 7? Barst je van de energie en vind je klimmen en klauteren leuk? Kom dan freerunnen bij DSTV!

Hoe mooi is dat? Klik hier voor een impressie!

ALGEMENE LEDENVERGADERING DSTV PEIZE
(bericht geplaatst 03-10-19)

Hierbij nodigt het bestuur van gymnastiekvereniging DSTV Peize alle leden, dan wel ouders van minderjarige leden, uit voor het bijwonen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering op donderdag 17 oktober 2019 om 20:00 uur in café Boonstra, Peize. (Inloop vanaf 19:30 uur)

De stukken welke op 10 oktober nog niet vermeld staan op de site kunnen (vanaf 14 oktober) nog worden opgevraagd bij Gerard Duin (secretaris), Hiddemalaan 2 Peize, secretariaat@dstv-peize.n,l Lees verder....

Fam . P. Knap en Tapas 13 zijn Vriend van DSTV geworden.
(bericht geplaatst 29-09-19)

Fam. P. Knap en Tapas 13 zijn Vriend van DSTV geworden!

Word vriend van DSTV! De meeste leden van DSTV zullen het eens zijn met de stelling dat DSTV de leukste vereniging in Peize is. Door Sport Tot Vriendschap biedt voor jong en oud een gevarieerd aanbod om gezellig met elkaar te sporten.

DSTV doet mee met de Grote Clubactie! Steunt u ons ook?
(bericht geplaatst 19-09-19)

Onze leden zijn in de week van 18 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie begonnen. Zij gaan langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.
Klik hier voor een filmpje over de grote clubactie!

We gaan net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie kunnen we voor de vereniging extra inkomsten verwerven. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat. Lees verder....

Voor het laatst bijgewerkt: 13-10-19, 17:51 uur

 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster