Welkom bij DSTV

 

Positief einde van een bewogen DSTV-seizoen!
(bericht geplaatst 25-06-20)

Aan het einde van een bewogen sportjaar willen we met een positief bericht het seizoen van DSTV afsluiten.

De Corona Crisis heeft dit sportjaar behoorlijk in het water laten vallen. Net als alle verenigingen hebben we een tijdje niet mogen sporten. Maar toen we weer mochten sporten hebben we op creatieve wijze invulling gegeven aan onze lessen. Lees verder...

Trainingen loopgroep hervat
(bericht geplaatst 30-05-20)

Door de coronamaatregelen hadden onze lopers ruim twee maanden niet gezamenlijk kunnen trainen. Woensdagavond 27 mei was het dan zover. De trainingen konden worden hervat. Wel in aangepaste vorm.

Vooraf maakte trainer Harry Kuipers de lopers met een bamboestok duidelijk, dat 1,5 meter best een stuk is. Na een korte warming-up op anderhalve meter, volgde een intervaltraining, waarbij de afstand tussen de lopers zelfs 10 meter was. Oud-trainer Murk de Jong ging als eerste los, daarna volgden de andere lopers. Zij genoten zichtbaar om weer in aangepaste vorm in de groep te kunnen trainen. Lees verder...

Kleutergym toegevoegd aan maandagactiviteiten
(bericht geplaatst 26-05-20)

Met ingang van 8 juni a.s. start de kleutergym (4-6 jaar) om 15.00 uur op het grasveld naast het Dorpshuis. De kleutergym eindigt om 15.30 uur. Aansluitend is er gym, freerunning en recreatief turnen vanaf 6 jaar van 15.30 tot 16.30 uur.

Ingaande 3 juni van 10 tot 11 uur starten we ook weer met ouder- en kindgym. Ook dat zal op het grasveld naast het Dorpshuis plaatsvinden. Dit is alleen voor de eigen leden.

Op de website van DSTV wordt aangegeven dat rekening gehouden moet worden met het Drents protocol buitensporten. Op de plaats zelf is desinfecterend materiaal aanwezig.

Voor het laatst bijgewerkt: 03-07-20, 15.38 uur

 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster