Welkom bij DSTV

 

Wijzigingen lesaanbod
(bericht geplaatst 18-10-20)

Er zijn wijzigingen aangebracht in het lesaanbod van dit seizoen.

Kijk in het lesaanbod op deze site om de wijzigingen te kunnen zien.

   

Verslag Algemene ledenvergadering DSTV
(bericht geplaatst 18-10-20)

Afgelopen donderdag (16 oktober) is de eerste digitale ledenvergadering gehouden in cafe Ensing. Het verslag ervan is hier te vinden.

Verantwoord sporten i.v.m. Corona
(bericht geplaatst 15-10-20)

Het NOC*NSF heeft een algemeen protocol verantwoord sporten uitgebracht naar aanleiding van de landelijke richtlijnen Corona va 14 oktober.

Dit protocol gaat uit van de per 14 oktober geldende landelijke maatregelen en zal indien die in de komende tijd veranderen op basis van die veranderingen worden
aangepast.

Het protocol is hier in te zien.

Grote clubactie 2020
(bericht geplaatst 21-09-20)

Jaarlijks gaan onze jeugdleden met de loten van de grote clubactie langs de deuren. Gelet op corona vindt het bestuur het niet verantwoord om dit jaar onze jeugdleden op pad te sturen en kiezen we voor een andere opzet. Via de trainers krijgt elk lid een enveloppe met daarin drie loten. Deze kosten € 3,-- per stuk. U steunt onze vereniging door op het lot de automatische incasso in te vullen en deze weer in te leveren bij de trainers. Zodra het bedrag is afgeschreven van uw rekening, is het lot geldig. Wilt u meer loten kopen of doorverkopen aan anderen, dan zijn er extra loten te krijgen bij de trainers of via secretaris@dstv-peize.nl. De actie start op 19 september 2020.

Nieuwsbrief DSTV
(bericht geplaatst 21-09-20)

Het seizoen is weer begonnen! Met deze brief wil het bestuur u informeren over de meest actuele zaken waar we mee te maken hebben.

Coronamaatregelen
Het is af en toe passen en meten om voldoende afstand te kunnen houden. Toch denken we dat we samen met de gemeente het goed geregeld hebben. Op onze website staan de verschillende maatregelen opgesomd. Aanvullend daarop heeft de gemeente ons laten weten dat bij de gebruik van de gymzaal de toegangsdeur bij de gymzaal gebruikt moet worden. Lees verder...

Voor het laatst bijgewerkt:18-10-20, 13.45 uur

 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster