Welkom bij DSTV

 

DSTV doet mee met de Grote Clubactie! Steunt u ons ook?
(bericht geplaatst 19-09-19)

Onze leden zijn in de week van 18 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie begonnen. Zij gaan langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.
Klik hier voor een filmpje over de grote clubactie!

We gaan net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie kunnen we voor de vereniging extra inkomsten verwerven. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat. Lees verder....

Leonie van Roekel en Willem Larmoyeur winnen 10 km
(bericht geplaatst 05-09-19)

Op 4 september zijn de clubkampioenschappen 10 km van de Loopgroep DSTV Peize gehouden. De kampioenschappen waren al twee keer uitgesteld vanwege de extreme warmte. Op 4 september waren de weersomstandigheden ook niet ideaal. Er stond een stevige wind en halverwege de wedstrijd kregen de lopers te maken met een plensbui, waardoor ze allemaal drijfnat over de finish kwamen. Er werden dan ook geen records gebroken.

Rond zeven uur werden de dertien deelnemers weggeschoten door Hans Ponne. Lees verder...

Start seizoen 2019/2010; GEWIJZIGD LESAANBOD
(bericht geplaatst 29-08-19)

De vakantie is (bijna) voorbij en dus begint DSTV weer met een nieuw seizoen aan activiteiten. Er is door het bestuur van DSTV hard gewerkt om alles weer georganiseerd te krijgen waarvoor dank!

Welke activiteiten worden er aangeboden, op welke dag, hoe laat, waar, door wie en wanneer begint het? Nieuwsgierig geworden? Het nieuwe lesaanbod staat vanaf vandaag online. Voorzchtigheidshalve eerst onder voorbehoud: wanneer er wijzigingen zijn zult u via de website op de hoogte gehouden worden.

GEWIJZIGD overzicht groepsindeling
(bericht geplaatst 29-08-19)

Wie zit in welke groep bij welke activiteit en welke DSTV leden zitten ook in die groep?

Klik hier voor het ledenoverzicht van DSTV met de groepsindeling.

Loopblad juli 2019 online
(bericht geplaatst 11-07-19)

De loopgroep laat ons graag mee genieten van hun belevenissen. Niet alleen over de belevenissen onderweg (de Decemberloop en de 60 van Texel bijvoorbeeld), maar ook artikelen over voorbereidingen op een loop en trainingsleer. (Periodisering o.a). Verder een prachtig interview. Met wie? Lees het allemaal zelf! Nog meer? Teveel om hier op te noemen dus snel kijken naar en in het loopblad! Loopgroep bedankt!

Vleesdetailhandel Melessen en Alfred Oosterman Fotografie zijn Vriend van DSTV geworden.
(bericht geplaatst 22-06-19)

Word vriend van DSTV! De meeste leden van DSTV zullen het eens zijn met de stelling dat DSTV de leukste vereniging in Peize is. Door Sport Tot Vriendschap biedt voor jong en oud een gevarieerd aanbod om gezellig met elkaar te sporten. Onze vereniging telt op dit moment 417 leden.

Continuïteit garanderen

Het valt niet mee om de financiële eindjes aan elkaar te knopen. We willen een financieel gezonde vereniging met een sluitende meerjarenbegroting. Lees verder..

Voor het laatst bijgewerkt: 19-09-19, 19:38 uur

 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster