Welkom bij DSTV

 

Loopblad juli 2019 online
(bericht geplaatst 11-07-19)

De loopgroep laat ons graag mee genieten van hun belevenissen. Niet alleen over de belevenissen onderweg (de Decemberloop en de 60 van Texel bijvoorbeeld), maar ook artikelen over voorbereidingen op een loop en trainingsleer. (Periodisering o.a). Verder een prachtig interview. Met wie? Lees het allemaal zelf! Nog meer? Teveel om hier op te noemen dus snel kijken naar en in het loopblad! Loopgroep bedankt!

Beweegdiploma
(bericht geplaatst 29-06-19)

Zaterdag 15 juni zijn er weer een heleboel jongetjes en meisjes actief geweest om hun beweegdiploma te halen. Ze moesten hiervoor onder begeleiding van een ouder in kleine groepjes laten zien wat ze allemaal in de lessen bij juf Regina hebben geleerd. De tribunes waren goed gevuld met papa's, mama's, opa's, oma's en broertjes en zusjes, die de kunsten van de kinderen kwamen bewonderen.

Allemaal nogmaals Van harte gefeliciteerd!!! Lees verder...

Vleesdetailhandel Melessen en Alfred Oosterman Fotografie zijn Vriend van DSTV geworden.
(bericht geplaatst 22-06-19)

Word vriend van DSTV! De meeste leden van DSTV zullen het eens zijn met de stelling dat DSTV de leukste vereniging in Peize is. Door Sport Tot Vriendschap biedt voor jong en oud een gevarieerd aanbod om gezellig met elkaar te sporten. Onze vereniging telt op dit moment 417 leden.

Continuïteit garanderen

Het valt niet mee om de financiële eindjes aan elkaar te knopen. We willen een financieel gezonde vereniging met een sluitende meerjarenbegroting. Lees verder..

Voor het laatst bijgewerkt: 18-08-19, 11:59 uur

 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster