Welkom bij DSTV

 

DSTV Peize 3 maal bondskampioen!
(bericht geplaatst 09-06-19)

Vanochtend tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Groepsspringen wisten de junioren van DSTV Peize maar liefst 3 keer de bondstitel in de wacht te slepen. Anoek Esschendal, Maryse Basstra, Bente Hoogma, Sigrid Levering, Rianne Hof, Inge Hofman, Ulrike Bosma, Marte Fluttert en Joke Pleiter werden kampioen op de onderdelen Minitramp, Minitramp Pegases en Airtrack. Op het onderdeel Minitramp Tafel wisten zij ook nog het zilver binnen te slepen. Daarnaast promoveerde de springsters van DSTV vandaag op het onderdeel Minitramp Pegases. De meiden en hun trainers kunnen nu al zeer tevreden terugkijken op een zeer geslaagd springseizoen.

En het seizoen is nog niet eens voorbij. Op zaterdag 22 juni zullen er nog een aantal Drentse springers strijden voor een persoonlijke titel op het NK individueel springen in Rotterdam en op zondag 23 juni wordt er nog gestreden om de Ahoy Cup voor Teamgym ook in Rotterdam.

Wederom succes voor Drentse springers!
(bericht geplaatst 09-06-19)

Vanmiddag was Drenthe wederom succesvol op de Nederlandse Kampioenschappen groepsspringen. Het senior mixteam van Statera/Be Quick werd, net als de junioren van DSTV Peize vanochtend, 3x bondskampioen en behaalde 1 maal zilver.

Tosca Fabriek, Job Hoven, Toste Heerkens en Koen Fabriek van Statera sprongen samen met Kai Kroeger, Elsa Lokhorst, Annet Kroeger, Erik Luchtmeijer en Eise Booij van Be Quick Franeker. Zij wisten de titel Bondskampioen op Minitramp, Minitramp Pegases, en Minitramp te veroveren. Op het onderdeel Tafel werd het Drents/Friesche team 2e. Ook het Seniorteam promoveerde op Minitramp Pegases. Lees verder...

DSTV en STATERA succesvol met 15 finaleplaatsen voor NK
(bericht geplaatst 27-05-19)

Dit weekend streed heel springend Nederland in Nunspeet voor een plaats op het NK individueel springen in Ahoy Rotterdam. Ook de springers uit het Noorden van Drenthe en omstreken legden de reis af om te laten zien wat zij in huis hebben.

Er werd gesprongen op de onderdelen Minitramp, Minitramp Springtoestel en Airtrack. De springers van DSTV en STATERA wisten zich maarliefst 15 keer te plaatsen voor het NK. Daarnaast zijn er nog 5 springers als reserve geplaatst. Bas Hoven en Toste Heerkens wisten zich beide zelfs als 1e en 2e te plaatsen. Daarnaast zijn ook Femke Ansingh en Job Hoven echte kanshebbers. Lees verder...

Staat uw naam straks ook hier??
(bericht geplaatst 17-04-19)

Word vriend van DSTV! De meeste leden van DSTV zullen het eens zijn met de stelling dat DSTV de leukste vereniging in Peize is. Door Sport Tot Vriendschap biedt voor jong en oud een gevarieerd aanbod om gezellig met elkaar te sporten. Onze vereniging telt op dit moment 417 leden.

Continuïteit garanderen

Het valt niet mee om de financiële eindjes aan elkaar te knopen. We willen een financieel gezonde vereniging met een sluitende meerjarenbegroting. Lees verder..

Voor het laatst bijgewerkt: 09-06-19, 12:36 uur

 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster