Welkom bij DSTV

 

Anoek Esschendal verovert 1e plaats provinciale kampioenschappen
(bericht geplaatst 14-01-20)

In Heerenveen werden afgelopen weekend plaatsingswedstrijden gecombineerd met provinciale kampioenschappen in de 1e en 2e divisie dames turnen.

DSTV turnster Anoek Esschendal begon hierbij sterk op balk. ‘Geen enkele val, alleen wat wiebels en
daarmee had ze een mooie totaalscore voor dit onderdeel’. Daarna kwam ze op vloer met een oefening met hele hoge moeilijkheidsgraad, ‘waarbij de netheid van de oefening nog verbeterd kan worden’, aldus haar trainster. Op sprong turnde Anoek de hoogst haalbare uitvoering en daarmee compenseerde ze haar lagere score op brug. Lees verder....

Loopblad december 2019
(bericht geplaatst 23-12-19)

De loopgroep geeft een kijkje in haar keuken! Loopblad nummer 2 van 2019 is te lezen op deze website en staat vol met datgene waar de loopgroepen zich mee bezig houden. Zo is daar bijvoorbeeld een artikel over het Hunebedhoppen, 75 jaar vrijheid en de estafetteloop, interview deel 2 met Cécile en Wied Ruijssenaars en berichten van Schier. Teveel om te noemen dus snel kijken en lezen.

Jossy van den Boogaard en Willem Larmoyeur Clubkampioen 15 km
(bericht geplaatst 22-12-19)

Op 21 december is de Decemberloop gelopen. Onderdeel van de Decemberloop zijn de clubkampioenschappen 15 km.

Jossy van den Boogaard is bij de vrouwen de nieuwe clubkampioen geworden in 1 uur en 38 seconden. Daarmee verpulverde zij haar eigen kampioenschapsrecord uit 2017 met bijna 4 minuten. Berta v.d. Molen werd op ruime afstand tweede en Anita Boekholt derde. Lees verder...

Decemberloop 2019 suucesvol verlopen
(bericht geplaatst 21-12-19)

Onder prima omstandigheden is vandaag (21 december 2019) de Decemberloop 2019 verlopen. Jong en oud liepen van minimaal 5 km tot maximaal 15 km. Ook de 3 x 5 km estafette werd verlopen.

Uiteraard was fotograaf Hans Ponne present om dit spektakel, welke uitstekend georganiseerd was door de loopgroep van DSTV, vast te leggen voor het nageslacht.

Zijn fotoreportage is hier te bezichtigen.

Voor het laatst bijgewerkt: 21-1-20, 18.25 uur

 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster