Welkom bij DSTV

 

Hoe nu verder?
(bericht geplaatst 21-03-20)

Het is nog maar een week geleden sinds we hebben moeten besluiten alle verenigingsactiviteiten op te schorten. Nu, een week later, lijkt het er op dat de periode waarin we niet met elkaar kunnen sporten veel langer gaat duren. De sporthal is gesloten en de KNGU-wedstrijden voor dit seizoen zijn afgelast.

Inmiddels stellen leden ons de vraag; ‘hoe nu verder?’. Op alle vragen hebben wij ook nog geen antwoord. Veel is nog onduidelijk. Wel hebben we inmiddels werktijdverkorting voor onze trainers aangevraagd. Lees verder....

Verenigingsactiviteiten opgeschort
(bericht geplaatst 13-03-20)

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus heeft het bestuur van DSTV besloten alle verenigingsactiviteiten tot 1 april op te schorten.

Joke Pleiter, Sigrid Levering en Elin van Heusden Clubkampioen
(bericht geplaatst 08-03-20)

Zaterdag 7 maart vonden de jaarlijks clubkampioenschappen individueel springen van zowel G.V. D.S.T.V. Peize als G.S.V. STATERA Nieuw-Roden plaats. Beide verenigingen ondersteunen elkaar door dit evenement jaarlijks samen te organiseren. Dit is dan ook te zien aan de vrijwilligers van beide verenigingen die zich inzetten om deze kampioenschappen mogelijk te maken.

Er werd een meerkamp gesprongen op Minitramp, Minitramp Toestel en Airtrack. Lees verder...

Hulp gevraagd bij het op- en afbouwen van materialen
(bericht geplaatst 14-02-20)

Aan de ouders van de jeugdleden van DSTV.

Tijdens de lessen gaat kostbare trainingstijd verloren omdat bij aanvang van de trainingen soms het materiaal nog niet klaar staat. Als u als ouder toch uw kind komt brengen of halen zou u dan mee willen helpen bij de op- en afbouw?

Namens de trainers alvast bedankt!

Voor het laatst bijgewerkt: 233-03-20, 16.44 uur

 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster