Welkom bij DSTV

 

Loopblad juli 2019 online
(bericht geplaatst 11-07-19)

De loopgroep laat ons graag mee genieten van hun belevenissen. Niet alleen over de belevenissen onderweg (de Decemberloop en de 60 van Texel bijvoorbeeld), maar ook artikelen over voorbereidingen op een loop en trainingsleer. (Periodisering o.a). Verder een prachtig interview. Met wie? Lees het allemaal zelf! Nog meer? Teveel om hier op te noemen dus snel kijken naar en in het loopblad! Loopgroep bedankt!

Beweegdiploma
(bericht geplaatst 29-06-19)

Zaterdag 15 juni zijn er weer een heleboel jongetjes en meisjes actief geweest om hun beweegdiploma te halen. Ze moesten hiervoor onder begeleiding van een ouder in kleine groepjes laten zien wat ze allemaal in de lessen bij juf Regina hebben geleerd. De tribunes waren goed gevuld met papa's, mama's, opa's, oma's en broertjes en zusjes, die de kunsten van de kinderen kwamen bewonderen.

Allemaal nogmaals Van harte gefeliciteerd!!! Lees verder...

DSTV en Statera schitteren tijdens de Dutch Finals
(bericht geplaatst 24-06-19)

Zaterdag 22 juni werden de Nederlandse Kampioenschappen individueel springen gehouden. Bas Hoven en Toste Heerkens werden op zowel minitramp als minitramp springtoestel bondskampioen. Ook Job Hoven wist bondskampioen te worden op minitramp springtoestel.

Naast dit succes van de mannen van Statera had ook DSTV succes tijdens het microteamgym om de Ahoy Cup. De leeftijdscategorieën van Sterre Benes, Femke Anisingh en Bas Hoven (mix jeugd C), Anoek Esschendal, Ulrike Bosma en Joke Pleiter (dames junior B) en Inge Hofman, Tosca Fabriek, Job Hoven, Toste Heerkens en Koen Fabriek (mix senior C) wisten alle drie de Ahoy Cup te veroveren.

Meer foto's.

Zonder deze toppers was er geen 'Final' voor DSTV en Statera!
(bericht geplaatst 24-06-19)

Ze worden vaak vergeten maar zonder vrijwilligers kunnen heel veel zaken niet gerealiseerd worden bij DSTV. Zonder deze toppers was er geen "Final" voor DSTV en Statera geweest.

Daarom dames, Stéphenny Stel, Melle Vermeer en Lianne Steenbergen: heel erg bedankt!!

Vleesdetailhandel Melessen en Alfred Oosterman Fotografie zijn Vriend van DSTV geworden.
(bericht geplaatst 22-06-19)

Word vriend van DSTV! De meeste leden van DSTV zullen het eens zijn met de stelling dat DSTV de leukste vereniging in Peize is. Door Sport Tot Vriendschap biedt voor jong en oud een gevarieerd aanbod om gezellig met elkaar te sporten. Onze vereniging telt op dit moment 417 leden.

Continuïteit garanderen

Het valt niet mee om de financiële eindjes aan elkaar te knopen. We willen een financieel gezonde vereniging met een sluitende meerjarenbegroting. Lees verder..

Voor het laatst bijgewerkt: 08-07-19, 23:44 uur

 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster