Welkom bij DSTV

 

Staat uw naam straks ook hier??
(bericht geplaatst 17-04-19)

Word vriend van DSTV! De meeste leden van DSTV zullen het eens zijn met de stelling dat DSTV de leukste vereniging in Peize is. Door Sport Tot Vriendschap biedt voor jong en oud een gevarieerd aanbod om gezellig met elkaar te sporten. Onze vereniging telt op dit moment 417 leden.

Continuïteit garanderen

Het valt niet mee om de financiële eindjes aan elkaar te knopen. We willen een financieel gezonde vereniging met een sluitende meerjarenbegroting. Lees verder..

4 gym- turnmeiden van DSTV op het podium in Roden.
(bericht geplaatst 17-04-19)

De recreatieve gymnastiekwedstrijden zitten er weer op voor dit seizoen. Afgelopen zaterdag waren de laatste wedstrijden van 3 recreatieve gymwedstrijden in Roden. De sprong, rek, mat en balk oefeningen werden zo goed gedaan dat Sandra Hagenouw voor de derde keer het podium op mocht en behaalde hiermee de overall beker. Eline Douwes kreeg een medaille voor de vierde plaats. Britt van Biessum was gelukkig goed hersteld van haar blessure en behaalde bij Turnen 7 jaar de bronzen medaille. Alle deelnemers ontvingen na afloop een diploma met vermelding van de behaalde cijfers en een erelint. De meiden hebben allemaal hun best gedaan en we zijn erg trots op hun.

Zaterdag 20 april 2019 DSTV-Toernooi individueel springen 2019
(bericht geplaatst 15-04-19)

Springers uit Drenthe, Friesland en Groningen zullen op A/B/C/D en E-niveau strijden voor de medailles op de onderdelen Minitramp, Minitramp toestel en Airtrack. Er zullen bijna 100 springers deelnemen. Mede dankzij onze sponsoren (zie programma) en vele vrijwilligers kan dit toernooi worden mogelijk gemaakt. Wij willen hen vooraf alvast danken voor hun bijdrage!

Voor het programma klik hier.

Beide verenigingen uit Noordenveld in de prijzen
(bericht geplaatst 10-04-19)

Vanuit DSTV Peize als STATERA Nieuwroden deden afgelopen zaterdag teams mee aan de Nederlandse Kampioenschappen Clubteams groepsspringen in Nieuwleusen. Beide verenigingen gingen een samenwerking aan met Be Quick uit Franeker. Het DSTV/Be Quick juniorteam won brons en het seniorteam van Statera/Be Quick won Zilver.

Een erg knappe prestatie. Vooral omdat Statera nog nooit eerder deelnam in de categorie senior C niveau tijdens het groepsspringen. Lees verder...

Peize stemt DSTV!!
(bericht geplaatst 29-03-19)

Gisteravond werd in de Postwagen de spanning goed opgebouwd door de Rabobank Noordenveld West Groningen. De uitslagen van de Clubkascampagne werden bekend gemaakt. Samen met onder andere de Vereniging Volksvermaken Peize en bijna 250 andere verenigingen, moest ook DSTV wachten op het signaal om “de envelop” te openen. De leden van de Rabobank hebben er voor gezorgd dat Peize kon schitteren. Volksvermaken mocht voor het tweede jaar op rij naar het podium, maar als DSTV Peize zijn wij erg trots op de 5e plek en de bijdrage van € 1.370 die wij in ontvangst mogen nemen. Een fantastisch resultaat en namens het bestuur van DSTV: Bedankt voor jullie stemmen!!

Voor het laatst bijgewerkt: 17-04-19, 18:49 uur

 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster