Welkom bij DSTV

 

A touch of gold
(bericht geplaatst 14-09-17)

Na het succes in 2016 is 'A Touch Of Gold' terug in de Ziggo Dome! En dit vieren wij graag sámen met jou!

Univé presenteert wederom het Gym Gala op 29 december in de Ziggo Dome in Amsterdam en dit mag jij niet missen! De topacts van vorig jaar waaronder Sanne Wevers, Epke Zonderland en Zurcaroh zullen schitteren in een fantastische show met een verrassende line-up van nieuwe acts! Mis deze show niet! Bestel snel je kaarten! KLik hier voor meer informatie.

Turngroep wint Turnclinic
(bericht geplaatst 11-09-17)

In de laatste week van de zomervakantie heeft de turngroep wederom een kamp opgeslagen in de achtertuin van de familie Luider aan de Groningerweg. Naast een paar uur per dag turnen, was er ook veel ruimte voor spelletjes, bonte avond, lol maken en een bbq. Lees hier het kampverslag.

Dat de turnsters een leuk en hecht team vormen was ook het oordeel van de KNGU. Want de turnsters hebben met het insturen van een filmpje een clinic gewonnen. In het najaar komen topturners Boudewijn de Vries en Axel Quist naar Peize toe om de clinic te geven.

Inzamelingsactie sportschoenen/kleding voor Kledingbank Noordenveld
(bericht geplaatst 05-09-17)

Heeft u of uw kinderen nog (schone en bruikbare) sportschoenen en of sportkleding liggen waar u niks meer mee doet? Kledingbank Noordenveld heeft hier belang bij.

De Kledingbank van Noordenveld organiseert in samenwerking met de Sportcoaches van Noordenveld een speciale inzamelingsactie voor sportschoenen/kleding voor kinderen en volwassenen. Lees verder...

Schema hulpouders en turnkalender
(bericht geplaatst 05-09-17)

Het seizoen is begonnen! Daar horen schema's bij voor hulpouders bij de kleuter- en peutergymnastiek. Deze schema's beslaan de periode begin september tot eind november 2017.

Voor de turn- en springgroep is de turnkalender weer beschikbaar.

Start seizoen 2017/2018
(bericht geplaatst 21-08-17)

De zomervakantie zit er (bijna) op en achter de schermen is er door het bestuur van DSTV hard gewerkt om alles in gereedheid te brengen voor een succesvol en sportief seizoen 2017/2018. De eerste aanzet daartoe wordt zichtbaar in de (voorlopige) groepsindeling en het (voorlopige) lesaanbod voor het nieuwe seizoen. De term "voorlopig" is van kracht: wijzigingen zullen, zodra ze bekend zijn, zichtbaar gemaakt worden via deze website.

Het bestuur van DSTV wenst ieder lid alvast een sportief en succesvol seizoen 2017/2018 toe,

Voor het laatst bijgewerkt: 14-09-17, 20.55 uur

 

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster