Turnmeiden in het nieuw!

Dankzij de sponsorbijdrage van Hoveniersbedrijf De Akkerwinde heeft de turn- en springgroep nieuwe turnpakjes kunnen aanschaffen.


Turnen

De turngroep is een selectiegroep. Het doel van de selectiegroep is om deel te nemen aan de (regionale) KNGU-wedstrijden in de 3e divisie.


Selectie

Selectie voor de turngroep vindt plaats bij de jongste jeugdgymgroep. Een enkele keer kan selectie vanuit een andere gymgroep plaatsvinden. De trainster van turnen selecteert in samenspraak met de trainsters van de gymgroepen gedurende het jaar een aantal kinderen. Deze kinderen worden uitgenodigd om deel te nemen aan een proefperiode. Definitieve deelname aan de turngroep is vervolgens afhankelijk van individueel overleg tussen ouders en trainster.

 

Anoek Esschendal verovert 1e plaats provinciale kampioenschappen

In Heerenveen werden afgelopen weekend plaatsingswedstrijden gecombineerd met provinciale kampioenschappen in de 1e en 2e divisie dames turnen.

DSTV turnster Anoek Esschendal begon hierbij sterk op balk. ‘Geen enkele val, alleen wat wiebels en
daarmee had ze een mooie totaalscore voor dit onderdeel’. Daarna kwam ze op vloer met een oefening met hele hoge moeilijkheidsgraad, ‘waarbij de netheid van de oefening nog verbeterd kan worden’, aldus haar trainster. Op sprong turnde Anoek de hoogst haalbare uitvoering en daarmee compenseerde ze haar lagere score op brug.

Met 3 zeer goede oefeningen op balk, vloer, sprong en met een prima oefening op brug leverde dat een verdiende eerste plaats van Drenthe op, met een ruim verschil op nummer 2 van de scorelijst.

 

Gymnastiek/turn/springpakjes

DSTV heeft nieuwe gympakjes moet uitzoeken doordat de oude collectie (V-200) niet meer leverbaar is. Het dragen van een gympakjes is bij deelname aan de wedstrijd verplicht. Onderstaand gympakje (K-720) is gekozen als opvolger van het oude. Ze komen nog steeds bij tt-gymnastics.nl weg.

In de webwinkel van TT-Gymnastics vindt u een maattabel, waarmee u de benodigde maat kunt bepalen. Mocht het turnpakje niet blijken te passen, dan is omruilen vanzelfsprekend mogelijk.

Meer foto’s en de prijzen van dit turnpakje vindt u op www.tt-gymnastics.nl, evenals andere producten zoals bijpassende turnbroekjes, turnleertjes, haarwokkels, turnschoentjes of andere turnaccessoires.

Thijs Verkade | CEO TT-Gymnastics / Tema Turn B.V. | T: +31
(0)30-2475020 | info@tt-gymnastics.nl


Aanbod gymnastiek/turn/springpakjes

Is je DSTV-gymnastiekpakje te klein geworden? Stop je met gymnastiek en wil je je gymnastiekpakje verkopen? Is er een andere reden waarom je je gymnastiekpakje kwijt wilt? DSTV biedt je de mogelijkheid om je DSTV-gymnastiekpakje te verkopen via de website. Mensen die interesse hebben in jouw gymnastiekpakje nemen dan contact met jou op. Dan kunnen jullie vervolgens kijken of jullie samen tot overeenstemming kunnen komen.

Wil je je gymnastiekpakje te koop aanbieden, stuur dan een email naar webmaster@dstv-peize.nl en ik zet jouw gymnastiekpakje op de website. Geef in je email aan: je naam, je telefoonnummer, de maat van het pakje en de prijs die je in gedachte had.

N.B: het gaat uitsluitend om gymnastiekpakjes.

Is je gymnastiekpakje verkocht of wil je 'm niet langer verkopen? Laat het de webmaster dan even weten; dan haal ik je advertentie er weer af.

Klik hier het actuele aanbod van aangeboden kleding.

 

Jaarkalender turnen/springgroepen

Hier is de meest actuele versie (Eind augustus 2020) van de jaarkalender turnen/springgroepen te vinden.  

 

 

 

© Copyright 2006 DSTV Peize

Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van de site mail de voorzitter

Voor technische vragen mail de webmaster